فایل word مقاله کشاورزی پایدار و تولید محصول سالم

فایل word  مقاله کشاورزی پایدار و تولید محصول سالم

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

فایل word مقاله کشاورزی پایدار و تولید محصول سالم دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل word مقاله کشاورزی پایدار و تولید محصول سالم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل word مقاله کشاورزی پایدار و تولید محصول سالم،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل word مقاله کشاورزی پایدار و تولید محصول سالم :

چکیده:
کروم یک عنصر غذایی میکرو برای انسان به شمار می رود و برای متابولیسم کربوهیدرات ها و لیپیدها در بدن ضروری است . از جمله راه های مبارزه با کمبود کروم استفاده از گیاهانی است که کروم را دربافت های خود ذخیره می کنند اما از آنجا که کروم یکی از عناصر سنگین می باشدبر روی فرایندهای متابولیکی و فیزیولوژیکی گیاه اثر می گذارد. در پژوهش حاضر نشاء های سیب زمینی با غلظت های مختلفCr2+ 3،2،1،5، 7،5/ 12/5 و 10،5 mgLو0/4تیمار شدند و پس از 6 هفته تیمار میزان کلروفیل تامb، a، و پرولین برگ ها مورد سنجش قرار گرفت. تحلیل آماری داده ها و مقایسه میانگین ها در سطحp<0/05انجام شد. نتایج نشان داد در تیمارهای 1mgL-1 Cr3+میزان کلروفیل a کاهش یافت. سطوح کلروفیلbدر تیمارهای+2mgL-1 Cr3+و در موردکلروفیل تام در تیمارهای3mgL-1 Cr3+در مقایسه با گیاه شاهدمعنی دار بود. سطوح پرولین برگ ها در تیمار های تا5mgL-1 Cr3+روند افزایشی و سپس با افزایش غلظتCr3+روند کاهشی داشت که این تغییرات در تیمارهای 3 ، 4 ، 7/5 و 5 mgL-1 Cr3+,2در مقایسه با گیاه شاهد معنی دار بود.

برای مشاهده توضیحات کامل تر اینجا کلیک کنید
عنوان محصول دانلودی:فایل word مقاله کشاورزی پایدار و تولید محصول سالم
یکی از بهترین فایل ها در این موضوع پیش روی شماست. فهرست ، چکیده و لینک دانلود مربوط به فایل word مقاله کشاورزی پایدار و تولید محصول سالم را در ادامه مطلب ببینید
فایل word مقاله کشاورزی پایدار و تولید محصول سالم

دانلود این فایل

نوشته شده در دسته‌بندی نشده توسط admin. افزودن پیوند یکتا به علاقمندی‌ها.